2. Tlačiarne Creality

Založená v roku 2014, spoločnosť Shenzhen Creality 3D Technology Co., Ltd. sa zameriava na návrh, výskum a výrobu 3D tlačiarní a súvisiacich produktov pre 3D tlač. Investície spoločnosti do vývoja zahŕňa 3D tlačiarne, 3D skenery, filamenty, živicu, ako aj tlačené drony a roboty, ktoré podporujú STEAM [1]vzdelávanie.

Vyrába rôzne typy 3D tlačiarní, vrátane stolových tlačiarní a väčších modelov pre priemyselné použitie. Creality sa zvyčajne zameriava na výrobu cenovo dostupných 3D tlačiarní, ktoré sú populárne medzi domácimi používateľmi a malými podnikmi. Ich tlačiarne majú pomerne dobrú kvalitu tlače a sú často hodnotené pozitívne používateľmi. Creality je tiež známa svojimi otvorenými zdrojovými softvérovými riešeniami, ktoré umožňujú používateľom prispôsobiť si tlačiarne podľa svojich potrieb a preferencií.

Zdroj: About Us-Creality 3D Printer


[1] STEAM Education je prístup k výučbe, ktorý sa snaží integrovať rôzne oblasti, ako sú vedy, technológie, inžinierstvo, umenie a matematika. Zameriava sa na praktické a zážitkové učenie, ktoré umožňuje študentom aplikovať svoje znalosti v reálnom svete