Efektívna komunikácia – prednášky, 81 zapísaných štud. v AiSe

·         ide o univerzitný predmet  kategórie ZAK

·         zo  zapísaných 81 študentov a študentiek, 5  z nich je v 3. roku štúdia, ktorí budú písať ZPP 27. 4. 2020; termín je v AiSe, študentstvo je o termíne informované.  ZPP bude prebiehať dištančnou formou u všetkých zapísaných na predmet. Detaily zapísaným študentom oznámim včas e-mailom.  

·         študentstvo je informované o prístupe k materiálom  (ppt, texty a i.) na mojej webovej stránke a koncom marca som im opakovane na  e-nástenke poslala link na e-book Ako efektívne komunikovať a linky na e-kurzy verbálky a neverbálky v lms.moodle. umb.sk.

Ako efektívne komunikovať https://www.ff.umb.sk/jklinckova/publikacna-cinnost.html

Okrem odporúčanej e-knihy k dispozícii sú aj  e-kurzy v lms. umb. moodle.  dostupné pre prihlásených na https://lms.umb.sk/mod/page/view.php?id=1217 - verbálka a https://lms.umb.sk/course/view.php?id=1401 - neverbálka.

Prístup k materiálom na mojej webovej stránke  (cez oznamy pre študentov + heslo) je otvorený a prístupný v súlade s informáciami z prednášok.

Sledujte, prosím, informácie na stránke UMB a Filozofickej fakulty UMB. Termíny PPP a ZPP Vám oznámim na e-nástenke v AiSe a na tejto stránke.